Nieuws

Interview Laura Kaerts, tandarts

Sinds 2016 is Laura Kaerts bij ons Tandartsencentrum werkzaam als tandarts. Van dinsdag tot en met vrijdag is ze in de praktijk aanwezig, waar ze zich met algemene tandheelkundige behandelingen bezighoudt. De laatste jaren is Laura zich steeds meer gaan verdiepen in het plaatsen van implantaten.

Laura (29) wist al op jonge leeftijd dat ze graag tandarts wilde gaan worden. Ze heeft tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd. “Een belangrijke reden om voor tandheelkunde te kiezen was omdat naast theorie de studie ook al erg praktisch was.’’

Laura heeft het bij ons Tandartsencentrum heel erg naar haar zin. Mede door de grootte van de praktijk vindt ze de sfeer erg dynamisch en fijn. “Het werkt ideaal, je hebt snel contact met collega’s en je kunt hierdoor snel schakelen”. Daarnaast vindt ze het contact met de vele patiënten in haar beroep erg leuk.

De grootste passie van Laura is om specifieke oplossingen op maat te vinden voor elke patiënt. Niet alleen voor op de korte termijn maar zeker ook voor de toekomst. “Want hoe fijn is het dat je als oudere nog een eigen, gezond gebit hebt? En daar ligt ook meteen een mooie uitdaging; hoe kan ik als tandarts mijn patiënten zo goed en duidelijk mogelijk voorlichten dat zij ook in de toekomst een zo gezond mogelijk gebit blijven behouden”.