Huisregels

Huisregels

 1. Wij hanteren de KNMT-betalingsvoorwaarden.
  Deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank Midden-Nederland (te Utrecht), onder nummer 12/2013.

 2. In geval van verhindering dient de afspraak tenminste 24 uur voor de geplande afspraak te worden afgezegd. Indien dit niet of niet tijdig gebeurt wordt er een tegemoetkoming in de kosten in rekening gebracht.

 3. Voor geplande behandelingen boven de € 250 zal een begroting worden gemaakt. Indien u naar aanleiding van die begroting  een afspraak maakt, gaat u akkoord met die begroting

 4. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de praktijk, m.u.v. officiële hulphonden.

 5. Het is niet toegestaan om te eten of drinken in de praktijk.

 6. Bij aankomst in de praktijk verzoeken wij u aan te melden, bij voorkeur via het aanmeldscherm, en vervolgens plaats te nemen in de wachtruimte. In geval van vragen staan onze receptionistes u graag te woord.  In verband met de huidige corona situatie wordt u vriendelijk verzocht in de wachtkamer plaats te nemen als u een afspraak heeft. U hoeft zich niet aan te melden.

 7. Gelieve niet ronddwalen door de praktijk terwijl u wacht op uw afspraak. U kunt plaatsnemen in de hiervoor bestemde wachtruimte. 

 8. Denkt u eraan dat indien u (kleine) kinderen meeneemt naar de praktijk er ook gezorgd is voor opvang van de kinderen tijdens uw behandeling van bv. 30-40 minuten.

 9. Indien u na het verstrijken van uw controle interval binnen 3 maanden geen nieuwe afspraak meer maakt gaan wij ervan uit dat u geen gebruik wenst te maken van onze diensten. Dit houdt in dat u uitgeschreven kan worden.

 10. Onze facturering verloopt via Infomedics. Voor vragen omrent nota’s kunt u rechtstreeks contact opnemen met Infomedics.