Informatie nieuwe patiënten

Informatie voor nieuwe patiënten

Er werken op ons centrum meerdere tandartsen, mondhygiënistes, preventie-assistentes, een KPT-er en een tandtechnieker. Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met een logopedist en een fysiotherapeut. U bent ingeschreven bij één tandarts. Bij afwezigheid van uw tandarts kan het voorkomen dat u door een andere tandarts behandeld wordt. Er is een aantal differentiaties aanwezig, waaronder implantologie, parodontologie, endodontologie en orthodontie. U kunt hiernaartoe worden verwezen door uw behandelend tandarts.

Wij staan open voor contracten met zorgverzekeraars. Met een aantal verzekeraars hebben we een contract, waardoor rekeningen direct met uw verzekeraar kunnen worden afgehandeld. Indien wij met uw verzekering geen contract hebben afgesloten krijgt u de rekening thuis gestuurd. Indien u aanvullend verzekerd bent voor tandartskosten, kunt u deze na betaling zelf doorsturen naar uw verzekering.

Een afspraak voor controle kunt u, bij voorkeur ’s middags, maken per telefoon (0570-610901) of aan onze balie (op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur). Indien u onverhoopt te laat komt, dient u zich bij de balie te melden. Bij niet nakomen van een afspraak dient u tenminste 24 uur van te voren af te bellen, anders kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Wat te doen bij pijn of andere klachten?
Bellen naar de receptie en de situatie uitleggen, waarna er gekeken wordt of u dezelfde dag nog geholpen kunt worden of eventueel later. Probeert u in dit soort situaties zo vroeg mogelijk te bellen.

Te repareren protheses dienen zo vroeg mogelijk ingeleverd te worden. Als u ze voor 10:00 uur brengt, kunnen ze meestal op dezelfde dag gerepareerd worden.

Inschrijfformulier

Om uzelf of uw kind in te schrijven vult u het onderstaande formulier en de Gezondheidsvragenlijst (voor volwassenen of kinderen) in of neem contact met ons op. NB: zonder de Gezondheidsvragenlijst is de inschrijving niet compleet!

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Verzekeringsgegevens

Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.